Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PROIECTE SI IDEI SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

PROIECTE SI IDEI SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul http://moscraciun.kidstory.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului http://moscraciun.kidstory.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PROIECTE SI IDEI SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PROIECTE SI IDEI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul http://moscraciun.kidstory.ro  este detinut de catre PROIECTE SI IDEI SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe kidstory.ro sunt comercializate de PROIECTE SI IDEI SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

ERORI, OMISIUNI

Uneori se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile.

LIVRARE

Expedierea produselor achizitionate de pe subdomeniul http://moscraciun.kidstory.ro se va realiza in intervalul 5-10 zile de la confirmarea comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. Costul transportului este 11 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare pentru scrisorile expediate. Livrarea produselor la adresa indicata de client in comanda se face prin firme de curierat rapid. 

Firmele de curierat utilizate pot fi Sameday, DPD sau Nemo Express.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

PROIECTE SI IDEI SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

MODALITATI DE PLATA

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul http://moscraciun.kidstory.ro, aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:

  1. Online cu card bancar – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PROIECTE SI IDEI SRL.

  1. Transfer Bancar in avans : aceasta metoda de plata este acceptata doar cu acordul prealabil al Sc Proiecte si Idei Srl. 

RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV

Produsele comercializate pe http://moscraciun.kidstory.ro sunt produse 100% personalizate si ca atare nu pot fi returnate fara motiv. 

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita Proiecte si Idei Srl returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina distribuitorului.

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la moscraciun.secretariat@gmail.com  in maxim 12 ore la primirea produselor.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

ABONAREA / DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului http://moscraciun.kidstory.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea sitului http://moscraciun.kidstory.ro  si a relatiilor comerciale cu acesta.